Välkommen till min träningsblogg


Hej, kul att just du tittar in på min nya blogg,
här kommer det att bloggas om framförallt löpning,
med inriktning på Ultra.
Men även annan träning som kommer att
få din kropp att må ännu bättre, följ med
och inspereras av en aktiv livsstil.

Välkommen
Gax-Staffan

25 april 2010

Hör ni tystnaden-?Kan ni se tystnaden och höra fåglarna kvittra?Är det inte vackert tidigt på morgonen?Dags för lite påfyllning av vatten innan turen fortsätter

Hur vackert har ni på era långpass?

Idag blev det en tidig dag steg upp kl 6.05 var utanför dörren 6.25, hela området var tyst och när jag kom ut i skogen var det fortfarande rimfrost. Men sakta men säkert började skogen vakna till liv och vid 8 sjöng fåglar för fullt, underbart vackert.

På vägen hem mötte jag flera löpare som liksom jag njöt av solen och det började faktiskt bli lite varmt. När jag kom hem vid 10.05 hade övriga familjemedlemmar vaknat och det blev en snabb frukost efter min super snabba dusch.

Hur spenderade ni er morgon?

/Gax-Staffan

4 kommentarer:

 1. Åh vad härligt det där lät! Jag vaknade av att min yngsta (Emy) 3,5år väckte mig halv sju och började tjata direkt på att jag skulle gå upp med henne. Så det var bara att kliva upp ;) Sedan åt vi frukost och myste till 10 innan jag stack iväg på långpass. Tyvärr upplevde jag ingen tystnad då jag var ute och tassade vid lunchtid, fullt med folk överallt, särskilt vid Årstaviken, men ack vilken vacker dag!

  SvaraRadera
 2. :o)
  Har ett inplanerat morgonpass imorgon! Problemet är ju tempot.... Svårt att hålla det önskade enligt schema men men!

  SvaraRadera
 3. Ha ha, kul att vi var ute och långspram samtidigt! Visst var det en fantastisk morgon!!

  SvaraRadera
 4. Tidiga morgnar är speciella. Allt känns så orört på något vis. Just nu är mina morgon pass oftast förlagda på Eriksdalsbadet och där är det alltid full rulle. ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du gör mig glad och kommenterar min blogg