Välkommen till min träningsblogg


Hej, kul att just du tittar in på min nya blogg,
här kommer det att bloggas om framförallt löpning,
med inriktning på Ultra.
Men även annan träning som kommer att
få din kropp att må ännu bättre, följ med
och inspereras av en aktiv livsstil.

Välkommen
Gax-Staffan

21 april 2010

the gax • >TEC Swedish Trail ChallengeHej alla läsare,

I kväll när jag öppnade posten fanns ett efterlängtat brev från arrangören av TEC och GAX.

Inför TEC 2010 har man tagit fram ett speciellt pris för de som klarar den längsta sträckan på GAX och TEC.
Gissa om man blev lite stolt som ägare av detta diplom, än så länge är det endast är 7st person som har blivit tilldelade detta pris.

Det händer inte ofta att jag skryter om saker och ting utan oftast försöker jag hålla en låg profil. Men nu är jag stolt och oerhört glad över vad vi, för utan Mia hade det inte varit möjligt. Visst det ligger många timmars egen träning för att klara av de distanser(100miles). När jag tänker tillbaka på alla pass i snö, minus grader, regn från höger till vänster, gasande sol ja alla väder då finns det nog inget pass som var riktigt tråkigt och dåligt. Klart finns det pass som var mindre roliga men överlag gillar jag helt klart att komma ut bli i ett med naturen en härlig känsla.

Som sagt många timmars träning ligger bakom min satsning men även en stor kärlek till naturen och viljan att testa gränser vad som både fysiskt och psykiskt är möjligt för människan. Visst ibland har det inte varit poppis att ge sig ut på mina långpass som ibland är 5-6 h, men det har överlag gått bra.

Jag vill framförallt tacka två speciella människor Fredrika som gjorde att jag vågade mig på Gax 2009 och givetviss min Ultrapartner Mia .
Utan dessa underbara människor hade jag inte fått diplomet eller för den delen klarat av både GAX 2009 och TEC 2010.

Givetviss finns det flera andra inom bl.a IF Linnea som jag oxså vill tacka för all hjälp och support.

Störst tack får jag ge min familj som står ut med mina galenskaper samt min träning som ibland inkräktar på familjelivet.

Ta väl hand om er och träna med insidan och glöm inte att ta hand om er familj.....

/Gax-Staffan

6 kommentarer:

 1. Där sa du något! Familjen är ju de som ska få pris! För att de står ut och stöttar, tjatar och gnäller.

  Tack Staffan - vi är ett bra tävlingsteam. Jag är också stolt över diplomet!

  SvaraRadera
 2. Stort jättegrattis Staffan till vad i alla fall jag tycker är Ultrasveriges absolut häftigaste utmärkelse! Både du och Mia skall vara superstolta, inte bara för det ni gjort, utan även på vilket sätt ni genomfört det. Klockrent från början till slut! Är jätteglad och lite stolt själv över att ha fått följa er från att ha fått en "tokig idé" till att ha levererat med absolut klass. Och än är det bara början :-)

  SvaraRadera
 3. Du SKA vara stolt och glad över din prestation, över ditt diplom. Jag är jätte stolt över er och imponerad över hur långt ni kan springa.
  Ni är galna, härligt galna och sååååå bäst!!!!!

  SvaraRadera
 4. Va inte så blyg,det är klart du ska skryta och vara stolt Staffan,de du har presterat är ju kannon.

  Leffe Å

  SvaraRadera
 5. Ja, hela resan, fran tanke till utforande i sig, ar ju helt ofattbar. Det maste vara skithaftigt att ha gjort det och veta att ens egen kropp faktiskt klarade det helt sjalv. SUPERHAFTIGT!! (Fint diplom dessutom:))

  SvaraRadera
 6. Ja, klart att du ska vara stolt! En enorm prestation verkligen. Och jag är lite stolt att jag känner sådana tuffingar!

  SvaraRadera

Tack för att du gör mig glad och kommenterar min blogg