Välkommen till min träningsblogg


Hej, kul att just du tittar in på min nya blogg,
här kommer det att bloggas om framförallt löpning,
med inriktning på Ultra.
Men även annan träning som kommer att
få din kropp att må ännu bättre, följ med
och inspereras av en aktiv livsstil.

Välkommen
Gax-Staffan

15 juli 2010

Trögt-?


Varför gick dagens pass trögt idag det är frågan jag ställde mig idag, både till jobbet och hem-?

Vaknade som vanligt satte på mig och fixade frukosten satte mig på balkongen och skummande igenom senaste RW och tänkte, idag ska jag nog ta löparskorna till jobbet. Drog på mig skorna och tog fart men vad trögt det går kände jag efter ett tag, men vänta jag är en ultra löpare det ska vara trögt de första 60-70min eller...... Nu är det så att jag endast har 55min till jobbet så kanske kanskedet skulle ge sig i alla fall. Vid Västerbron funderade jag om jag skulle jag några cyklister eller inte men det fanns aldrig något bra offer, så det sket sig oxså fasen...

På vägen hem hade jag hoppats på en att något bra skulle hände men samma sak igen, igen bra känsla inget flyt nothing at all(gammal 80-tals låt)

Ska det vara så här, så nära inpå årets lopp för min del all är det ett sätt att säga till kroppen, du behöver träna mera/mindre?
Men vad ska mera träning 3v innan loppet ge, visst lite finslipning men så mycket mera ger det inte.
Jag har tänkt köra ett till långpass(4-5h) med lite tur sker det under början av nästa vecka, längs det underbara Sörmlandsleden.

Efter det blir det inga fler längre pass för min del eventuellt lite kortare pass, säg 2h bara för att hålla kroppen i ordning.

Nu kanske nu undrar ska jag verkligen prova igen och springa till jobbet, japp imorgon blir löpning till och från jobbet. Den här gången utan klocka ingen stress det enda viktiga att hitta rätt rytm, så löser sig allt annat.

/Gax-Staffan

5 kommentarer:

 1. Den här värmen kan få den piggaste att tappa tempo. Du har det i dig Staffan!!

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren i min blogg - skönt med lite perspektiv.
  Blåsor under fötterna är babianjobbigt, för de sitter ju så attans illa till liksom!!
  Jag är grymmeimpad av dig och Mia - så BALLT att köra ultra på den nivån! Om ni kommer till England och kör någon Ultra igen, säg till så får jag komma och hejja på!

  SvaraRadera
 3. Jag borde ju skämmas - bara för att det är miles trodde jag ni var i England och kutade... DOH! Bra jobbat Annika liksom :)
  Oavsett vart ni springer är jag impad av er!!

  SvaraRadera
 4. Dipp är bra. Min kom igår. Låt oss synka topparna till den 6:e

  SvaraRadera
 5. Staffan: TACK för tipsen om military training! Ska kolla upp det direkt, och jag tror lite som du, nämligen att jag kommer att få enorm hjälp av träningen och så länge jag inte mofflar godis så borde det reda sig självt liksom!
  Läste just att man måste genomgå en Fitness-assessment för att delta i Military training historien - hjääääälp!! :)
  TACK igen! Jag uppskattar det verkligen!

  SvaraRadera

Tack för att du gör mig glad och kommenterar min blogg